Κατηγορίες

Σκύλος
Γάτα
Τρωκτικά
Πτηνά
Ψάρια
Ενυδρεία
Ερπετά

Νέα

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Πανεπιστημίου 33  More...Χαρίζονται...
Ημιαίμα κουτάβια, εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, υγιή, χαρίζονται σε υπεύθυνους ιδιοκτήτες. Πληροφορίες Φιλοζωικό σωματείο Ιωαννίνων (ANIMA) 
  More...

DWARF GURAMI Εκτύπωση E-mail

Dwarf Gurami
Dwarf Gurami
Τα Νάνο Gouramies είναι άριστα ψάρια αρχαρίων, δεδομένου ότι είναι σχετικά ειρηνικά και χωρίς απαιτήσεις και λόγω του μικρού μεγέθους τους (περίπου 5 εκατ.) μπορεί να κρατηθούν καλά σε μικρότερα ενυδρεία. Στην άγρια φύση το αρσενικό είναι πολύ ζωηρόχρωμο ενώ το θηλυκό είναι σαφές ασήμι. Διάφορες παραλλαγές χρώματος έχουν αναπαραχθεί , μερικές από τις οποίες επίσης έχουν χρωματίσει τα θηλυκά.

 Σε ένα ενυδρείο 40 λίτρου είναι καλύτερο να κρατηθεί μόνο ένα αρσενικό, με δύο θηλυκά που θα αποσπάσουν την προσοχή του.Τα nάνα gouramis εκτιμούν μια πυκνοφυτευμένη δεξαμενή. Τα επιπλέοντα φυτά όπως ο αφρός Ιάβας καθώς και τα φυτά που φτάνουν στην επιφάνεια (Cabomba )είναι κατάλληλα για το ¨χτίσιμο¨ της φωλιάς.Το καπάκι του ενυδρείου είναι επίσης σημαντικό, όχι επειδή το lalia Colisa είναι ένας άλτης, αλλά για να κρατήσει την ατμόσφαιρα θερμή και πλούσια σε υγρασία.


Όνομα: Lalia Colisa

 

Μέγεθος

Δεξαμενή

pH

Temp

Προέλευση: Βεγγάλη και Assam, Ινδία

 

6 εκατ.

80 λ

6.8

28°C

 
< Προηγ.   Επόμ. >
bottom_divider.png